Het is zo ontzettend fijn als je kunt genieten van je vrije tijd, je leuk werk hebt en de dingen kunt doen die voor jou belangrijk zijn. Daar gaat het in het leven tenslotte om. Voor mij betekent dat met mijn gezin dagjes weg, op vakantie gaan, paardrijden, lekker eten en vooral veel buiten zijn. Als je de dingen die voor jou belangrijk zijn, niet meer kunt doen, verlies je een deel van je vrijheid. Ik help jou graag bij het weer oppakken van de activiteiten die er voor jou toe doen en op deze wijze bij het terugvinden van jouw vrijheid. Daar heb ik mijn vak van gemaakt.

Ik ben Merel van Elst en ik ben ergotherapeut en re-integratiecoach, wat een unieke combinatie is. Als ergotherapeut behandel, begeleid en adviseer ik mensen met een ziekte of aandoening bij het oppakken van hun dagelijkse activiteiten. Als re-integratiecoach begeleid en adviseer ik mensen bij het oppakken en het behouden van werk of bij het vinden van nieuw werk. Vanuit Dat Werckt gezond in werk en leven, kan ik helpen op beide gebieden.

De afgelopen 10 jaar heb ik mij gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van mensen die leven met de gevolgen van niet aangeboren hersenletsel en de ziekte van Parkinson. Door mijn jarenlange ervaring in het begeleiden en adviseren van mensen tijdens de revalidatie, na de revalidatie, en mensen die bekend zijn met een chronische aandoening of ziekte, weet ik hoeveel effect de klachten kunnen hebben op jouw kwaliteit van leven. Goede behandeling en begeleiding is essentieel om zo optimaal mogelijk te kunnen genieten van jouw leven, nu en in de toekomst.

Graag ga ik samen met jou op zoek naar wat jou drijft, energie geeft, wat belangrijk is in het leven en waar je mogelijkheden liggen om zo jouw vrijheid weer terug te vinden.